x-mas lightbox x-mas lightbox

Brandmeldinstallatie Eindhoven

Bestel bij ons uw brandmeldinstallatie

Via NSC Beveiligingstechniek BV kunt u een brandmeldinstallatie in Eindhoven kopen. Uiteraard is bestellen ook prima mogelijk. Wij verlenen onze diensten vanuit Eindhoven, maar verkopen producten van Duitse kwaliteit. Bekijk ons assortiment in erkende, flexibele, gebruiksvriendelijke en veelzijdige brandcentrales. Benader ons voor meer informatie over de eigenschappen en mogelijkheden. Bel 040-3031370 of koop direct uw gewenste brandmeldinstallatie in Eindhoven.

Welke brandmeldinstallatie heeft u nodig?

Al onze brandcentrales worden gerealiseerd binnen eigen beheer in Duitsland. Deze verkopen we vervolgens rechtstreeks aan installerende partners in Nederland. Voor onze centrales gebruiken wij producten van de merken Hochiki, Apollo (XP95, Discovery en Soteria), Stratos, Xtralis en FFE. Elke centrale is gekeurd volgens de geldende DIN EN54 normen, VdS en ISO9001. Ook leveren wij advies, support en u kunt via ons een cursus volgen waarin u leert zelf uw brandmeldinstallatie in bedrijf te stellen en te onderhouden. Deze kunnen we geven bij u op locatie of in onze opleidingsruimte in Eindhoven.

Laat u adviseren door onze specialisten in Eindhoven

Via ons kunt u verschillende producten aanschaffen. Wij bieden diverse centrales aan, maar ook uitbreidingsproducten. Laat u daarom desgewenst adviseren. Weet u bijvoorbeeld al of u een Solution F1 of een Solution F2 wenst? De F1 is ons modulaire, universeel toepasbare en flexibele basisproduct. De F2 kenmerkt de nieuwe, uiterst gebruiksvriendelijke, generatie brandmelders. Kortom, bestel niet zomaar een brandmeldinstallatie, maar geef uitvoerig uw wensen in Eindhoven aan ons door. Dan zoeken wij de juiste producten voor u uit en stellen wij een vrijblijvende offerte voor u.

Behoeft u extra componenten in Eindhoven?

De techniek staat nooit stil. Ook in de beveiligingstechniek niet. Daarom creëren wij eigenhandig voortdurend uitbreidingsmogelijkheden, zodat u nog meer profijt en mogelijkheden haalt uit uw brandcentrale. Standaard kunt u maximaal 6 lussen aansluiten op de Solution F1-6, elk met 254 lusapparaten. De Solution F1-18 kan standaard maximaal 18 lussen bedienen. De Solution F2 bevat een lusmodule die 126 Apollo sensors of 127 Hochiki sensors ondersteunt. Enkele uitbreidingsopties zijn:

  • RS485 interface kaart
  • Een tweede lusmodule
  • 64 Zone LED’s modules
  • ESPA 4.4.4.4 middels vrijgave code
  • I/O interface (2 sirene uitgangen, 3 relais uitgangen etc.)

Neem contact met ons op voor nog meer mogelijkheden.

Uw leverancier voor uw brandmeldinstallatie in Eindhoven

NSC Beveiligingstechniek BV is al jaren specialist in het realiseren van een brandmeldinstallatie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, bel naar 040-3031370, stuur een e-mail naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl of laat uw wensen achter op ons online contactformulier. Wij zorgen er graag voor dat u straks precies over de juiste brandmeldinstallatie beschikt in Eindhoven.