x-mas lightbox x-mas lightbox

Over ons

NSC Beveiligingstechniek

NSC Beveiligingstechniek BV is opgericht in 2015 om NSC in Nederland te vertegenwoordigen en de verkoop, distributie en technische support te verzorgen.

Kwaliteit en Service zijn 2 drijfveren waarmee NSC zich positioneert in Nederland. Kwaliteit met het leveren van onze eigen in Duitsland ontwikkelde brandmeldcentrales en alle bijbehorende randapparatuur. Onze brandmeldcentrales worden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en getest voordat ze bij onze klant geleverd worden.
Service door onze klanten te ondersteunen in allerhande beveiligingsvraagstukken en technische oplossingen hiervoor aan te dragen. Verder bieden we technische support en producttrainingen voor onze producten.

Wij leveren als fabrikant onze eigen NSC centrales rechtstreeks aan installerende partners in Nederland. Het inbedrijfstellen en onderhouden ligt bij onze partners.

Verder leveren we alle bijbehorende componenten zoals detectoren, signaalgevers, rookaanzuigsystemen, beamdetectie en thermische kabel detectie om een brandmeldinstallatie volledig samen te stellen. 

Ons Team in Nederland bestaat uit Ralf van Gastel, Roland Vaessen, Paul de Bruijn, Micha Jonckers, Jurgen Vugts, Sonny Hulst, Arno Reus en Monique Boogaards.

Hoofdkantoor NSC Sicherheitstechnik in Bielefeld

NSC Sicherheitstechnik GmbH is een middelgroot bedrijf gevestigd in Duitsland. Het bedrijf werd in 2003 opgericht door Andreas Diekmann, Felix Buß en Harald Butenuth. Zij brachten meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van brandmeldtechniek mee in het bedrijf. NSC is gestart met de ontwikkeling en productie van hoge kwaliteit brandmeld producten volgens DIN EN-normen, VdS en ISO9001. De NSC brandmeldcentrales en randapparatuur worden internationaal verkocht en geëxporteerd naar meer dan 35 landen.

Oprichters en eigenaren NSC Sicherheitstechnik

Sinds de oprichting in 2003 is NSC gegroeid van 6 tot meer dan 70 mederwerkers (waarvan 1/4 in het buitenland). Het hoofdkantoor in Bielefeld en de 8 verkoopkantoren zijn gevestigd in Duitsland. Verder zijn er nog 5 internationale kantoren die gevestigd zijn in Londen, Madrid, Eindhoven, Linz en Dubai. NSC zal klantvriendelijke en marktgerichte oplossingen blijven ontwikkelen voor alle gebieden van elektronische beveiligingstechniek.

Sfeerimpressie Kantoor Bielefeld


Onderstaand een aantal van onze partners:

NSC
NSC
NSC
NSC
NSC
NSC
NSC
NSC