x-mas lightbox x-mas lightbox

Service

Dienstverlening

De veranderingen in brandmeldtechniek en regelgeving is de afgelopen jaren sterk toegenomen.

De vraag voor advies en ondersteuning wordt hierdoor steeds groter. Met name omdat het door het bouwbesluit 2012 eenvoudiger is geworden om ook voor niet-gecertificeerde installateurs een brandmeldinstallatie te realiseren.

Wij willen als NSC Beveiligingstechniek onze klanten hierin ondersteunen. Om uw klant optimaal van dienst te zijn bieden wij een groot scala van diensten. Assistentie bij inbedrijfstelling en oplevering is natuurlijk mogelijk maar de intentie moet zijn om dit zelf te willen uitvoeren.

NSC Beveiligingstechniek is GEEN projecten-organisatie, wij bieden u enkel ondersteuning om ervoor te zorgen dat u dit in de toekomst zelf kunt uitvoeren.

 

Ontwerp en offerte

Wij helpen u graag bij het maken van een ontwerp of aanbieding richting u eindklant. Wij zullen de materialen uit ons totale productenpakket aanbieden om zo tot een compleet passende offerte te komen.

Indien gewenst kunnen we gezamenlijk een opname op locatie doen om een goed advies uit te brengen.

 

Programma van eisen

Wij kunnen op voorhand een programma van eisen (PVE) voor u project maken. Een PVE op voorhand zorgt ervoor dat er achteraf geen discussie ontstaat over de eisen voor de brandmeldinstallatie.

 

Opleiding

Als fabrikant van de Solution F1 en F2 centrales bieden we trainingen aan voor het programmeren en inbedrijfstellen van onze brandmeldcentrales. Deze training kan bij u op locatie of in onze opleidingsruimte in Eindhoven gegeven worden. We verzorgen ook opleidingen op een aantal overige producten uit onze catalogus. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.