x-mas lightbox x-mas lightbox

Brandmeldcentrale prijs

Brandmeldcentrale en de prijs

Wilt u meer te weten komen over een nieuwe brandmeldcentrale en de prijs? Benader dan NSC Beveiligingstechniek BV. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende eigenschappen, de mogelijkheden en de prijs van een nieuwe brandmeldinstallatie. Alle producten die wij produceren en leveren, zijn van een uitstekende Duitse kwaliteit. Wilt u meer te weten komen over onze producten? Lees dan verder en wordt geïnformeerd over een brandmeldcentrale en de prijs.

Een brandmeldcentrale van NSC Beveiligingstechniek

NSC Beveiligingstechniek is fabrikant van zijn eigen brandmeldinstallaties. Wij leveren deze rechtstreeks aan onze partners in Nederland. Wij hebben samenwerkingen met diverse andere fabrikanten van detectiecomponenten, zoals Hochiki, Apollo (XP95, Discovery en Soteria), Stratos, Xtralis en FFE. Naast onze brandmeldcentrales, kunt u ook bij ons terecht voor uitstekend onderhoud en support. Heeft u behoefte aan een cursus waarbij u zelf leert uw brandmeldcentrale te installeren en te onderhouden? Wij kunnen u helpen. Wenst u meer te weten over de brandmeldinstallatie of de prijs? Neem dan contact met ons op.

<h2>De prijs van een brandmeldsysteem</h2>

Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe brandmeldinstallatie? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een van onze specialisten. Onze brandcentrales zijn op allerlei vlakken uit te breiden zijn met extra componenten, daarom is het vaststellen van een vaste prijs moeilijk. Wanneer u contact met ons opneemt, leveren wij u een offerte op maat. De offerte geeft u een duidelijk overzicht van de prijs van onze producten en onze diensten. U heeft keuze uit twee verschillende brandmeldinstallaties. De Solution F1 en de Solution F2. De F1 is modulair, universeel toepasbaar en zeer flexibel in gebruik. De Solution F2 markeert de nieuwe generatie brandmelders. Hij is zeer gemakkelijk in te stellen.

Uitbreidmogelijkheden voor uw brandmeldcentrale

Het Solution F1-6 paneel heeft standaard een 24V DC voeding met max. stroom van 4,2A. Hierbij kunnen maximaal 6 lussen aangesloten worden op het paneel, elk met 254 lusapparaten. Het grotere model Solution F1-18 heeft een max. stroom van 6,7A en kan maximaal 18 lussen bedienen. De Solution F2 bevat een lusmodule die 126 Apollo sensors of 127 Hochiki sensors ondersteunt. U kunt deze brandmeldcentrale uitbreiden met:

  • RS485 interface kaart
  • Een tweede lusmodule
  • 64 Zone LED’s modules
  • ESPA 4.4.4.4 middels vrijgave code
  • I/O interface (2 sirene uitgangen, 3 relais uitgangen etc.)

Benieuwd wat uw brandmeldinstallatie gaat kosten?

Wenst u meer informatie over de kosten van een brandmeldcentrale? U kunt telefonisch contact opnemen met NSC Beveiligingstechniek BV. via 040-3031370. Mailen kan naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden op het gebied van een brandmeldcentrale en de prijs.