x-mas lightbox x-mas lightbox

Branddetectie installatie

Branddetectie installatie van NSC Beveiligingstechniek

Sinds 2015 hebben wij het bedrijf NSC Beveiligingstechniek BV opgericht om NSC in Nederland te vertegenwoordigen. In onze bedrijfsvoering staan de waarden service en kwaliteit centraal. Dit zult u dan ook terugzien in onze diensten en producten. Wij leveren kwaliteit in onze branddetectie die gemaakt wordt in Duitsland. Onze branddetectie installatie wordt vakkundig samengesteld en ook uitvoerig getest voordat wij deze op de markt brengen. Ook leveren wij service aan onze klanten door met passende oplossingen te komen en te assisteren wanneer nodig. Bestelt u branddetectie bij ons bedrijf? Dan krijgt u ook de bijbehorende componenten zoals signaalgevers, detectoren, beamdetectie, rookaanzuigsystemen en thermische kabeldetectie. Benieuwd welke installatie geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op.

Waarom een branddetectie installatie?

Een installatie die brand detecteert, is er om mensen tijdig te waarschuwen in het geval van brand. Hoe sneller de brand wordt gemeld, hoe minder schade er zal zijn aan het pand. Een installatie is dus een ideale manier om snel brand te melden. En hoe eerder de brandweer weet dat er een brand is, hoe sneller de ontruiming en blusactie.

Branddetectie en de toepassing

Kiest u voor een installatie om brand te detecteren? Dan weet u dat u bijdraagt aan de veiligheid binnen uw pand. In het geval van brand kan er dan ook snel ingegrepen worden zodat de schade beperkt blijft. Ook kunnen de aanwezige in het pand het pand op tijd ontvluchten. Wij adviseren om uw pand zo veilig mogelijk te maken zodat er bij calamiteiten goed gehandeld kan worden.

Contact over een branddetectie installatie

Voordat u overgaat tot branddetectie, is het in eerste instantie belangrijk om vast te stellen wat uw doel is met betrekking tot brandpreventie. De meest belangrijke reden kan zijn dat u de veiligheid van de mensen in het pand wil garanderen. Wij hebben verschillende systemen, de één uitgebreider dan de andere. Laat u daarom goed adviseren wat in uw situatie de beste toepassing is en welke installatie u wilt. Zo weet u dat u alles aan brandpreventie heeft gedaan. Wilt u meer weten over de producten en diensten van NSC Beveiligingstechniek? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 040-3031370. U kunt er ook voor kiezen om een mail te versturen naar het volgende adres info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Vraag naar de mogelijkheden van een branddetectie installatie en hoe dit toegepast kan worden op uw pand.