x-mas lightbox x-mas lightbox

Branddetectiecentrale

NSC Beveiligingstechniek voor een branddetectiecentrale

Zoekt u een betrouwbare en duidelijke branddetectiecentrale? Benader dan NSC Beveiligingstechniek. Wij verkopen verschillende brandmeldsystemen die van “Duitse” kwaliteit zijn. Wij leveren onze eigen ontwikkelde en geproduceerde NSC Solution F1 en Solution F2 brandmeldsystemen onder andere aan installateurs en branddetectiebedrijven in Nederland. Deze apparatuur is volledig VdS gekeurd volgens geldende EN54 normen. Lees verder voor meer informaties over onze ultramoderne branddetectiecentrale.

De Solution F1 en Solution F2 branddetectiecentrale

U kunt bij NSC Beveiligingstechniek terecht voor de Solution F1 en Solution F2. De serie Solution F1 is een ultramoderne modulaire brandmeldcentrale. De panelen bevatten talloze unieke en nieuwe eigenschappen. Het is een flexibel, universeel toepasbaar product door het ontwerp en de verschillende configuratiemogelijkheden. De Solution F2 is een nieuwe generatie brandmeldcentrales voor kleine en middelgrote toepassingen. Zij kunnen zeer eenvoudig worden uitgebreid. Net als de Solution F1 zijn ze volledig conform de internationale normgeving ontwikkeld. Tevens is deze brandmeldcentrale ook zeer flexibel.

Een zeer betrouwbare branddetectiecentrale

De Solution F1 voldoet volledig aan alle eisen op het gebied van betrouwbaarheid, zoals deze zijn vereist conform de normen van EN-54 en VdS. Wanneer gewenst kan de CPU zelfs worden verdubbeld. Dit geldt ook voor de systeemkaarten die zorgen voor de communicatie met de sensoren en die informatie doorsturen naar de CPU. Tevens bevat de Solution F1 geen mechanische onderdelen meer, wat uniek is in de wereld van de beveiliging. Ook bij de Solution F2 zijn de signaalverwerking, indicaties en paneelbediening exact ingericht volgens de EN54 vereisten. Het paneel van beide modellen zijn ook compatibel met de nieuwste analoge adresseerbare detectoren van Hochiki en Apollo

Verschillende uitbreidingsmodules bij onze branddetectiecentrale

Wanneer u onze brandmeldcentrale Solution F2 bestelt, heeft u ook verschillende uitbreidingsmogelijkheden. De Solution F2 is standaard uitgerust met een lusmodule die 126 Apollo sensors of 127 Hochiki sensors ondersteunt, plus 127 alarmgevers (alleen Hochiki), een 230 VAC / 24 VDC voeding met 2,5 of 3,5 Amp, een bedieningspaneel met toetsenbord en grafische LCD module, USB en RS232 interface en verschillende in- en uitgangen. Verder zijn de volgende uitbreidingsmodules verkrijgbaar:

  • Een tweede lusmodule
  • RS485 interface kaart
  • ESPA 4.4.4.4 middels vrijgave code
  • I/O interface (2 sirene uitgangen, 3 relais uitgangen etc.)
  • 64 Zone LED’s modules

Neem contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over de producten.

Neem contact op voor meer informatie over een branddetectiecentrale

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze branddetectiecentrale? U kunt NSC Beveiligingstechniek BV telefonisch bereiken via 040-3031370. Tevens kunt u een mail sturen naar info@info-beveiligingstechniek.nl of uw gegevens achterlaten op ons contactformulier. Plaats direct een bestelling van uw branddetectiecentrale in onze online winkel.