x-mas lightbox x-mas lightbox

Brandmeld- en ontruimingsinstallatie

NSC Beveiligingstechniek voor brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare brandmeld- en ontruimingsinstallatie? NSC Beveiligingstechniek wilt u graag helpen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en is sindsdien actief bij de verkoop, distributie en verzorging van technische support van verschillende brandbeveiligingstechnieken. Bij onze diensten en producten vinden wij kwaliteit en service zeer belangrijk. Wilt u meer te weten komen over een van onze producten of diensten? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Lees verder voor meer informatie over onze brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Waarom kiezen voor een brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Wanneer u kiest voor het juiste branddetectiesysteem, kunt u de mensen in uw pand op tijd waarschuwen wanneer er sprake is van brand. Tevens kan de schade op deze manier beperkt worden. Wanneer u een branddetectiesysteem aanschaft, heeft u dus de garantie dat u op tijd wordt gewaarschuwd. Doordat het systeem de brand op tijd herkent, kan de brandweer sneller op locatie zijn en beginnen met de blus- en ontruiming activiteiten. Laat u adviseren door experts wanneer u meer informatie wenst over welk type systeem het beste bij uw pand past.

Een brandmeld- en ontruimingsinstallatie van NSC Beveiligingstechniek

NSC Beveiligingstechniek heeft twee verschillende brandmeldcentrales te bieden: de Solution F1 en de Solution F2. De Solution F2 is een brandmeldcentrale die vooral bedoeld is voor kleine en middelgrote toepassingen. Deze centrale heeft vele mogelijkheden om uit te breiden. De Solution F1 bezit panelen met verschillende nieuwe en unieke eigenschappen. Dit model is flexibel en zeer universeel toepasbaar. Dit komt door zijn configuratiemogelijkheden, ontwerp en de aansluitingen van verschillende detectors. Beide branddetectiecentrales voldoen volledig aan de internationale normgeving.

Voor de beste service en kwaliteit kiest u NSC beveiligingstechniek

NSC kan u een brandmeld- en ontruimingsinstallatie en de bijbehorende randapparatuur leveren van de beste, Duitse kwaliteit. Om de hoogwaardige kwaliteit te verwezenlijken, worden al onze brandmeldcentrales met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en getest voordat ze bij onze klanten worden geleverd. Om een uitstekende service te waarborgen, kunnen wij onze klanten ondersteunen bij allerhande beveiligingsvraagstukken en helpen wij met het aandragen van oplossingen. Ook voor technische support en producttrainingen voor onze producten kunt u bij ons terecht.

Bel voor meer informatie over onze brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Wenst u meer informatie over onze brandmeld- en ontruimingsinstallatie? Neem dan contact op met NSC Beveiligingstechniek BV door te bellen naar 040-3031370. Mailen is mogelijk via info@info-beveiligingstechniek.nl. Tevens kunt u uw gegevens achterlaten in ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan een betrouwbare brandmeld- en ontruimingsinstallatie.