x-mas lightbox x-mas lightbox

Cursus beheerder brandmeldinstallatie

Volg een cursus in beveiligingstechniek

Het is aan te raden een cursus beheerder brandmeldinstallatie te volgen. U weet dan precies hoe u zelf een brandmeldinstallatie in moet stellen. Ook bent u na de training bekend met alle mogelijkheden en eigenschappen van de brandmelder. Via NSC Beveiligingstechniek BV kunt u een kortdurende en eenvoudige training volgen. In slechts enkele heldere stappen leert u een volwaardig beheerder van beveiligingstechniek te worden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze training beheerder brandmeldinstallatie.

Als u beheerder van onze brandmeldinstallatie wilt worden

Als fabrikant van de Solution F1 en F2 centrales, bieden we trainingen aan voor het programmeren en inbedrijfstellen van onze brandmeldcentrales. Deze training kan bij u op locatie of in onze opleidingsruimte in Eindhoven gegeven worden. Ook verzorgen we opleidingen voor een aantal andere (uitbreidings)producten uit onze catalogus. Wij raden u aan in elk geval het programmeren en het inbedrijfstellen onder de knie te krijgen via onze training. Zo leert u gaandeweg zeer nauwkeurig hoe onze brandinstallatie in elkaar zit, welke eigenschappen hij draagt en welke mogelijkheden hij allemaal biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De achtergrond van NSC Beveiligingstechniek

Onze twee drijfveren zijn kwaliteit en service. Hiermee positioneren wij ons op de markt in Nederland. Kwaliteit is terug te zien in onze kwalitatief hoogstaande brandmeldcentrales en alle bijbehorende randapparatuur. Deze hebben we eigenhandig in Duitsland ontwikkeld en gerealiseerd. Onze brandmeldcentrales worden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en getest voordat ze bij onze opdrachtgevers geleverd worden. Onze service ziet u terug in onze ondersteuning. Wij bieden technische oplossingen en antwoorden op allerhande beveiligingsvraagstukken. Daarnaast bieden wij producttrainingen aan voor onze producten. Zoals de cursus waarmee u onze brandmelders van binnen en buiten leert kennen.

Cursus beheerder brandmeldinstallatie

Als u er als beheerder niet uit komt

Loopt u, zelfs ondanks de training, toch tegen problemen op? Of heeft u vragen over bepaalde functies van onze brandmelder? Geen probleem. Wij bieden ook nog de andere diensten in service:

  • Projectbegeleiding
  • Advies en ondersteuning
  • Specifiek ontwerp opstellen
  • Inbedrijfstelling en oplevering
  • Programma van eisen maken

Benader ons als u hulp nodig heeft of vragen beantwoord wilt hebben.

Meld u aan voor onze cursus beheerder brandmeldinstallatie

Leer uw brandmelder van binnen en buiten kennen dankzij onze training. Meld u aan via 040-3031370, stuur een e-mail naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl of vul ons online contactformulier in. Dankzij de cursus beheer brandmeldinstallatie van NSC Beveiligingstechniek BV heeft uw brandmelder straks geen geheimen meer voor u.