x-mas lightbox x-mas lightbox

Branddetectiesysteem

Kies NSC Beveiligingstechniek voor een branddetectiesysteem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel branddetectiesysteem? Schakel dan NSC Beveiligingstechniek in. U kunt bij ons brandmeldsystemen bestellen van “Duitse” kwaliteit. Onder andere installateurs en branddetectiebedrijven in Nederland komen bij ons terecht voor onze eigen ontwikkelde en geproduceerde NSC Solution F1 en Solution F2. Deze brandmeldsystemen zijn volledig VdS gekeurd volgens geldende EN54 normen. Lees verder en wordt geïnformeerd over onze ultramoderne branddetectiesysteem.

Het branddetectiesysteem van NSC Beveiligingstechniek

NSC Beveiligingstechniek heeft twee verschillende brandmeldcentrales: de Solution F1 en de Solution F2. Beide modellen zijn moderne modulaire branddetectiecentrales. Zo bevatten de panelen van de Solution F1 vele nieuwe en unieke eigenschappen. Het model is flexibel en universeel toepasbaar door zijn ontwerp, configuratiemogelijkheden en mogelijke aansluiting van verschillende detectors. De Solution F2 is een brandmeldcentrale voor kleine en middelgrote toepassingen. Deze centrale kan eenvoudig worden uitgebreid. Beide branddetectiecentrales zijn ontwikkeld volgens de internationale normgeving.

Een betrouwbare branddetectiesysteem

Zowel de Solution F1 als de Solution F2 zijn zeer betrouwbaar als branddetectiecentrale. De Solution F1 is volledig conform de normen van EN-54 en VdS. Wanneer u dit wenst kan de CPU van de Solution F1 zelfs worden verdubbeld. Ook de systeemkaarten die de communicatie verzorgen tussen de sensoren en de informatie doorsturen naar de CPU kunnen worden verdubbeld. Een eigenschap van de Solution F1 is dat hij geen mechanisch onderdelen bevat. Een unicum in de beveiligingswereld. Bij de Solution F2 is de signaalverwerking, indicaties en paneelbediening exact ingericht volgens de regels van het EN54. Ook de nieuwste analoge adresseerbare detectoren van Hochiki en Apollo zijn compatibel met het paneel van beide modellen.

De uitbreidingsmodules bij ons branddetectiesysteem

Kiest u voor de Solution F2? Dan heeft u verschillende uitbreidingsmogelijkheden. De standaarduitrusting van de Solution F2 bestaat uit een lusmodule die 126 Apollo sensors of 127 Hochiki sensors ondersteunt. Daarnaast ondersteunt hij 127 alarmgevers (alleen Hochiki), een 230 VAC / 24 VDC voeding met 2,5 of 3,5 Amp, grafische LCD module en een bedieningspaneel met toetsenbord, USB en RS232 interface en verschillende in- en uitgangen. Verder zijn de volgende uitbreidingsmodules mogelijk:

  • 64 Zone LED’s modules
  • Een tweede lusmodule
  • RS485 interface kaart
  • I/O interface (2 sirene uitgangen, 3 relais uitgangen etc.)
  • ESPA 4.4.4.4 middels vrijgave code

Raadpleeg onze website of neem contact op voor meer informatie.

Bel voor meer informatie over ons branddetectiesysteem

Wenst u meer informatie over onze branddetectiesysteem? U kunt NSC Beveiligingstechniek BV bellen via 040-3031370. Mailen is mogelijk naar info@info-beveiligingstechniek.nl of u laat uw gegevens achter in ons online contactformulier. Wij helpen u graag verder met uw branddetectiesysteem.