x-mas lightbox x-mas lightbox

Beheerder brandmeldinstallatie verplicht

Beheerder brandmeldinstallatie verplicht

In 2015 heeft NSC Beveiligingstechniek BV een bedrijf gestart in Nederland. Wij hebben de waarden service en kwaliteit centraal staan. Dit zult u ook terugzien in onze aanpak en in de communicatie naar u als klant. De brandmeldinstallatie die wij leveren bestaat ook uit een thermische kabeldetectie, beamdetectie, detectoren, een rookaanzuigsysteem en signaalgevers. U moet een beheerder brandmeldinstallatie aanstellen, zodat er iemand verplicht verantwoordelijk is voor het beheer van de installatie. Wij bieden ook een cursus aan zodat degene die u aanstelt als beheerder, de kennis heeft om de taak uit te voeren. Wilt u meer weten over welke informatie u krijgt tijdens de cursus als beheerder? Benader ons dan vrijblijvend, zodat wij u meer informatie kunnen geven.

Beheerder brandmeldinstallatie en de regelgeving

Op het moment dat u een cursus volgt bij ons bedrijf, zult u op de hoogte gebracht worden van de actuele regelgeving op het gebied van een brandmeldinstallatie. Bij de regelgeving komt het één en ander kijken. Het is dus zaak dat u goed oplet tijdens de cursus. Na de cursus bent u in staat om de tests op de installatie uit te voeren. Ook krijgt u de kennis om het logboek in te vullen. Wij adviseren ook altijd om nieuwe ontwikkelingen te volgen. Want bij nieuwe regelgeving bent u verplicht om deze uit te voeren. In de cursus wordt ook besproken hoe u een ongewenst alarm kunt voorkomen, het glas kunt vervangen van de handmelder, storingen op kunt lossen en de brandmelder kunt uitlezen. Maar u zult zien dat er veel meer aan bod komt tijdens de cursus.

Een beheerder brandmeldinstallatie aanstellen is verplicht

Het is verplicht om iemand verantwoordelijk te stellen voor uw installatie. Ook is deze verantwoordelijk voor een preventieve controle en preventief onderhoud. Zoals u merkt is het een verantwoordelijke taak waar het één en ander bij komt kijken. Stel daarom iemand aan die het meest geschikt is voor de taak. Zo voorkomt u eventuele problemen in de toekomst en weet u dat er ten tijde van een brand goed gehandeld is.

Neem contact met ons op

Heeft u besloten om een installatie bij uw pand te installeren om een brand tijdig te constateren en die zorgt voor preventie? Wij leveren u graag de producten die u hiervoor nodig heeft en geven hierbij ook passend advies. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en diensten van ons bedrijf? Neem dan telefonisch contact op en bel naar 040-3031370. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Houd er rekening mee dat een beheerder brandmeldinstallatie aanstellen verplicht is.