x-mas lightbox x-mas lightbox

Beheerder brandmeldinstallatie cursus

Beheerder brandmeldinstallatie cursus

NSC Beveiligingstechniek BV heeft een bedrijf in Nederland sinds 2015. In onze bedrijfsvoering hanteren wij de waarden kwaliteit en service. Als u een samenwerking met ons aangaat, zult u dit ook merken in onze aanpak. Onze brandmeldinstallatie wordt geleverd met een rookzuigaanzuigsysteem, beamdetectie, detectoren, signaalgevers en thermische kabeldetectie. Door een cursus aan te bieden kunnen wij u de service leveren die u wenst als beheerder. Na de cursus bent u in staat als beheerder van de brandmeldinstallatie alles zelf uit te voeren. Wilt u meer weten over welke informatie u krijgt over een brandmeldinstallatie? Neem dan vrijblijvend contact op met NRC Beveiligingstechniek BV. Dan kunnen wij u de informatie geven die u nodig heeft als beheerder.

Uw brandmeldinstallatie en regelgeving

Tijdens een beheerder brandmeldinstallatie cursus wordt onder andere verteld over de regelgeving. Velen zijn zich echter niet bewust van wat er bij de regelgeving komt kijken. U bent als beheerder verantwoordelijk om tests bij de installatie uit te voeren. Ook zal het logboek ingevuld moeten worden. Probeer ook op de hoogte te blijven van nieuwe regelgeving, dit zorgt ervoor dat u altijd up to date bent. Ook zullen wij u vertellen hoe u bijvoorbeeld een ongewenst alarm kunt voorkomen. Tevens leren wij u het glas van de handmelder te vervangen, storingen te verhelpen en ook het uitlezen van de brandmelder komt aan bod. Maar dit zijn slechts een aantal voorbeelden van wat wij u gaan leren.

Waar de beheerder van de brandmeldinstallatie verantwoordelijk voor is

Als u de installatie gaat beheren, bent u belast met de verantwoordelijkheid voor de bediening. Net als dat u verantwoordelijk bent voor preventief onderhoud en preventieve controle, behoort dit ook tot uw taken. Zoals u ziet is dit een verantwoordelijke taak die professioneel uitgevoerd dient te worden. Wij brengen u alle kennis bij om goed te handelen tijdens brand. Ook zult u de installatie van binnen en buiten kennen.

Informatie over de beheerder brandmeldinstallatie cursus

Wilt u een installatie om brand snel te constateren? Dan zal hiervoor een verantwoordelijke aangesteld moeten worden, zodat de werkzaamheden die hierbij komen kijken uitgevoerd worden. Na de cursus bent u in staat om een betere veiligheid te garanderen binnen uw pand. Wilt u meer informatie ontvangen over de diensten en mogelijkheden van ons bedrijf? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op 040-3031370. Ook zijn wij via de mail te bereiken. U kunt een mail sturen naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Een beheerder brandmeldinstallatie cursus wordt een succes met NSC Beveiligingstechniek BV.