x-mas lightbox x-mas lightbox

Draadloze brandmeldinstallatie

Bestel een brandmeldinstallatie van Duitse kwaliteit

Als u op zoek bent naar een draadloze brandmeldinstallatie, dan is het verstandig de collectie van NSC Beveiligingstechniek BV te bekijken. Onze draadloze installaties zijn van Duitse kwaliteit en volledig Vds gekeurd volgens de geldende EN54 normen. Kies ook voor een draadloze brandmeldinstallatie die uitermate geschikt is voor de Nederlandse markt.

Meer dan een brandmeldinstallatie alleen

Omdat wij samenwerken met diverse andere fabrikanten van detectiecomponenten, kunnen wij een compleet productenpakket aanbieden op het gebied van draadloze brandbeveiliging. Zo leveren wij een brandmeldinstallatie van het merk Hochiki, Apollo (XP95, Discovery en Soteria), Stratos, Xtralis en FFE. Tevens bieden we de service onze klanten te begeleiden of te ondersteunen in hun projecten. Van offerte/opname tot aan de oplevering van het gehele project. De uitvoering en het onderhoud van de draadloze brandmelders ligt echter te allen tijde bij onze klanten. Om ervoor te zorgen dat dit soepel verloopt, bieden wij een volledig opleidingsprogramma aan. Na deze opleiding is iedereen in staat een brandmeldinstallatie zelf in bedrijf te stellen. Ook zijn dan alle mogelijkheden die het systeem biedt bekend.

Onze verschillende draadloze brandmelders

Onze basis brandmeldcentrale is de Solution F1. Dit is een ultra moderne modulaire brandmelder. De Solution F1 is universeel toepasbaar en uiterst flexibel in gebruik. De Solution F2 is de vernieuwde versie van de F1. U heeft via iedere gewone internetbrowser toegang tot het Solution F2 paneel. De signaalverwerking, indicaties en de paneelbediening zijn exact ingericht volgens de EN54 vereisten en alle in- en uitgangen zijn te programmeren. De Solution F2 staat bekend vanwege het grote gebruiksgemak. Vraag naar meer informatie over onze andere brandmelders en rookaanzuigsystemen.

Uitbreidingen op onze installaties

Onze Solution F2 is standaard uitgerust met een lusmodule die 126 Apollo sensors of 127 Hochiki sensors ondersteunt, plus 127 alarmgevers (alleen Hochiki), een 230 VAC / 24 VDC voeding met 2,5 of 3,5 Amp, een bedieningspaneel met toetsenbord en grafische LCD module, USB en RS232 interface en verschillende in- en uitgangen. Verder zijn de volgende uitbreidingsmodules verkrijgbaar:

  • RS485 interface kaart
  • Een tweede lusmodule
  • 64 Zone LED’s modules
  • ESPA 4.4.4.4 middels vrijgave code
  • I/O interface (2 sirene uitgangen, 3 relais uitgangen etc.)

Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze producten of een bestelling wilt plaatsen.

Behoefte aan een draadloze brandmeldinstallatie?

Wilt u een brandmeldinstallatie bestellen via NSC Beveiligingstechniek BV? Of wilt u meer weten over onze draadloze oplossingen? Bel naar 040-3031370, stuur een mail naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl of laat uw gegevens achter op ons contactformulier. Wij helpen u graag aan de meest flexibele en uitgebreide draadloze brandmeldinstallatie.