x-mas lightbox x-mas lightbox

Brandmeldinstallatie kosten

Brandmeldinstallatie nodig?

Bent u benieuwd naar wat een brandmeldinstallatie moet kosten? Neem dan contact op met NSC Beveiligingstechniek BV. Wij informeren u graag over de eigenschappen, de mogelijkheden en de kosten van een brandmeldinstallatie. Wij leveren producten van Duitse kwaliteit. Al onze brandcentrales zijn gekeurd volgens de geldende DIN EN54 normen, VdS en ISO9001. Neem contact met ons op. Via NSC Beveiligingstechniek betaalt u voor een brandmeldinstallatie geen hoge kosten.

Welke brandmeldinstallatie wenst u?

Wij leveren als fabrikant onze eigen NSC centrales rechtstreeks aan installerende partners in Nederland. Onze producten komen van de merken Hochiki, Apollo (XP95, Discovery en Soteria), Stratos, Xtralis en FFE. Naast de brandcentrales, bieden wij advies, support en service. Wij geven tevens een cursus waarin u leert zelf uw brandmeldinstallatie in bedrijf te stellen en te onderhouden. Hoe meer u zelf kunt doen, hoe lager de kosten voor u uiteindelijk zullen zijn. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Wat zijn de kosten voor brandmeldsystemen?

Omdat onze brandcentrales op allerlei vlakken uit te breiden zijn met extra componenten, is moeilijk te zeggen wat de prijs ervoor precies is. U kunt het beste contact met ons opnemen, zodat we een nauwkeurige offerte voor u op kunnen stellen. Deze offerte biedt u een helder overzicht van de kosten voor onze producten en onze diensten. Weet u al wat u wilt bestellen? De F1 is modulair, universeel toepasbaar en uiterst flexibel in gebruik. De Solution F2 markeert de nieuwe generatie brandmelders. Hij is uiterst gebruiksvriendelijk te programmeren. Bekijk rustig ons aanbod alvorens u een offerte opvraagt.

Breid uw installatie uit met extra componenten

Het Solution F1-6 paneel heeft standaard een 24V DC voeding met max. stroom van 4,2A. Er kunnen maximaal 6 lussen aangesloten worden op dit paneel, elk met 254 lusapparaten. Het grotere model Solution F1-18 heeft een max. stroom van 6,7A en kan maximaal 18 lussen bedienen. De Solution F2 bevat een lusmodule die 126 Apollo sensors of 127 Hochiki sensors ondersteunt. Deze brandcentrales zijn uit te breiden met:

  • RS485 interface kaart
  • Een tweede lusmodule
  • 64 Zone LED’s modules
  • ESPA 4.4.4.4 middels vrijgave code
  • I/O interface (2 sirene uitgangen, 3 relais uitgangen etc.)

Neem contact met ons op voor informatie over de kosten.

Benieuwd wat uw brandmeldinstallatie gaat kosten?

Wilt u weten welke prijs uw gewenste brandmeldinstallatie draagt? Neem contact op met NSC Beveiligingstechniek BV. Laat uw gegevens achter op ons online contactformulier, bel naar 040-3031370 of stuur een e-mail naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Wij tonen u graag dat u via ons voor uw brandmeldinstallatie geen hoge kosten betaalt.