x-mas lightbox x-mas lightbox

Brandmeldsysteem

Voor een brandmeldsysteem van Duitse kwaliteit

Bent u op zoek naar een erkend, flexibel en veelzijdig brandmeldsysteem? Bekijk dan het aanbod van NSC Beveiligingstechniek BV. Wij verzorgen de verkoop, distributie en de technische support van brandmeldinstallaties. Onze aanpak is nuchter en Nederlands, onze producten zijn van Duitse kwaliteit. Al onze producten zijn gekeurd volgens de geldende DIN EN54 normen, VdS en ISO9001. Bekijk ons assortiment aan installaties en bestel uw ideale brandmeldsysteem.

Welk brandmeldsysteem wenst u?

Wij werken samen met diverse andere fabrikanten van detectiecomponenten. Hierdoor kunnen wij een compleet productenpakket aanbieden in de brandbeveiliging. Wij leveren producten van de merken Hochiki, Apollo (XP95, Discovery en Soteria), Stratos, Xtralis en FFE. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor specifieke service. Wij geven advies, bieden support en dan is er nog onze cursus om volwaardig beheerder van een brandmeldinstallatie te worden. Na deze cursus kunt u uw brandmeldsysteem zelf in bedrijf stellen en onderhouden.

Informatie over onze brandmeldsystemen

Bij ons kunt u terecht voor de brandmeldcentrale Solution F1 en Solution F2. De F1 is een ultra moderne modulaire brandmelder. Hij is universeel toepasbaar en uiterst flexibel in gebruik. De Solution F2 markeert de nieuwe generatie brandmeldcentrales. De signaalverwerking, indicaties en de paneelbediening zijn allemaal exact ingericht volgens de EN54 vereisten. Eenvoudig is dat alle in- en uitgangen te programmeren zijn. Bovendien kunt u via iedere gewone internetbrowser toegang krijgen tot het Solution F2 paneel. Het gebruikersgemak is onder andere daardoor optimaal. Vraag naar meer informatie over onze brandmeldsystemen.

Uitbreidingen op onze installaties

Het Solution F1-6 paneel heeft standaard een 24V DC voeding met max. stroom van 4,2A. De gebruiker kan tot 6 lussen aansluiten op dit paneel, elk met 254 lusapparaten (127 detectors/modules plus 127 lus sirenes). Het grotere model Solution F1-18 heeft een max. stroom van 6,7A. Dit paneel kan maximaal 18 lussen bedienen. Onze Solution F2 is standaard uitgerust met een lusmodule die 126 Apollo sensors of 127 Hochiki sensors ondersteunt. Verder kunt u via ons de volgende uitbreidingsmodules verkrijgen:

  • RS485 interface kaart
  • Een tweede lusmodule
  • 64 Zone LED’s modules
  • ESPA 4.4.4.4 middels vrijgave code
  • I/O interface (2 sirene uitgangen, 3 relais uitgangen etc.)

Bestel direct het brandmeldsysteem, inclusief uitbreidingen, dat u wenst.

Uw leverancier van het juiste brandmeldsysteem

Via NSC Beveiligingstechniek BV kunt u precies dat brandmeldsysteem bestellen dat volledig past bij uw situatie. Laat uw wensen achter op ons online contactformulier, bel naar 040-3031370 of stuur een mail naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Wij helpen u graag aan een erkend, flexibele en veelzijdig brandmeldsysteem.