x-mas lightbox x-mas lightbox

Brandmeldcentrale onderhoud

Een brandmeldcentrale en het onderhoud bij NSC Beveiligingstechniek

Wenst u een betrouwbare brandmeldcentrale en onderhoud van een vakkundig bedrijf? Bij NSC Beveiligingstechniek bent u aan het juiste adres. Het bedrijf dat in 2015 is opgericht, richt zich op de verkoop, distributie en verzorging van technisch onderhoud en support bij verschillende brandbeveiligingstechnieken. Wij hebben hierbij de kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wilt u meer te weten komen over een van onze producten of diensten? Lees dan verder, of neem dan direct contact met ons op via 040-303170. Wij geven u graag meer informatie over een nieuwe brandmeldinstallatie en het onderhoud hiervan.

De voordelen van een brandmeldcentrale

Waarom zou u een brandmeldcentrale aanschaffen? Het kopen van een brandmeldinstallatie is verstandig, omdat het in staat is om de mensen in een pand tijdig te waarschuwen wanneer er sprake is van een brand. Tevens kan hierdoor eventuele materiƫle schade worden voorkomen. Naast dat de mensen op tijd het pand kunnen ontvluchten, kan de brandweer ook snel ter plaatse zijn. Wanneer zij op de hoogte zijn gesteld, kunnen zij aan de slag gaan met ontruimings- en blusactiviteiten.

Kiezen voor de beste brandmeldcentrale

NSC Beveiligingstechniek heeft zelf twee brandmeldinstallaties ontwikkeld en geproduceerd. De Solution F1 en de Solution F2. Wanneer u kiest voor de Solution F1, geniet u van verschillende unieke eigenschappen. Het model is zeer breed toepasbaar en flexibel. Dit komt door het grote aanbod configuratiemogelijkheden, het ontwerp en de aansluitingen van verschillende detectors. Naast de Solution F1, hebben wij ook de Solution F2. Dit model is vooral bedoeld voor kleine en middelgrote toepassingen. De Solution F2 heeft heel veel mogelijkheden om uit te breiden. Zowel de Solution F1 als de Solution F2 voldoen volledig aan de internationale normgeving op het gebied van brandbeveiliging.

Een brandmeldinstallatie met de beste kwaliteit en onderhoud

Wanneer u een brandmeldcentrale bij ons koopt, is goed onderhoud natuurlijk heel belangrijk. Daarom kunt u bij ons terecht voor de beste service. Heeft u vragen of problemen waar u tegenaan loopt? Wij staan graag voor u klaar. Wij helpen u bij beveiligingsvraagstukken en zullen verschillende oplossingen aandragen. Ook voor technische support en producttrainingen kunt u bij ons terecht. Naast de beste service, leveren wij ook een uitstekende kwaliteit. Om de kwaliteit van onze brandmeldsystemen te waarborgen, worden ze eerst zorgvuldig samengesteld en getest, alvorens ze in gebruik worden genomen.

Brandmeldcentrale en onderhoud? Neem contact op

Wenst u meer informatie over het onderhoud bij een brandmeldcentrale? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 040-3031370. Mailen kunt u doen naar info@info-beveiligingstechniek.nl. Daarnaast is het mogelijk om uw gegevens achter te laten in ons online contactformulier. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een brandmeldcentrale en het onderhoud.