x-mas lightbox x-mas lightbox

Brandmeldcentrale kopen

Een brandmeldcentrale kopen bij NSC Beveiligingstechniek

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een betrouwbare brandmeldcentrale kunt kopen? Benader dan NSC Beveiligingstechniek. NSC Beveiligingstechniek is opgericht in 2015 en houdt zich bezig met de verkoop, distributie en verzorging van technische support bij verschillende brandbeveiligingstechnieken. Bij zowel onze producten als diensten staat kwaliteit en service centraal. Wenst u meer informatie over onze producten of diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 040-303170. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden op het gebied van een brandmeldinstallatie kopen.

Het voordeel van een brandmeldcentrale

Waarom kiezen voor een brandmeldinstallatie in uw bedrijf? Een brandmeldcentrale is in staat om de mensen in het pand tijdig te waarschuwen, wanneer er sprake is van een brand. Daarnaast kan het eventuele materiële schade voorkomen. Wanneer u een brandmeldinstallatie besluit te kopen, heeft u dus de garantie dat u en uw collega’s op tijd worden gewaarschuwd. Tevens kan de brandweer snel op locatie zijn, doordat de brand snel wordt herkend. Wilt u meer te weten komen over de verschillende brandmeldcentrales die wij kunnen leveren? Onze specialisten willen u graag adviseren bij het maken van de juiste keuze.

De verschillende brandmeldinstallaties die u kunt kopen

U kunt bij ons terecht voor twee verschillende soorten brandmeldinstallaties: de Solution F1 en de Solution F2. Wanneer u de Solution F1 besluit te kopen, kunt u profiteren van verschillende unieke eigenschappen. De Solution F1 is een flexibel model die zeer breed toepasbaar is. Dit wordt mogelijk gemaakt door zijn configuratiemogelijkheden, het ontwerp en de aansluitingen van verschillende detectors. De Solution F2 is te gebruiken bij kleine en middelgrote toepassingen. Deze centrale geeft u veel mogelijkheden om uit te breiden. Zowel de Solution F1 als de Solution F2 voldoen volledig aan de internationale normgeving.

Een brandmeldcentrale met de beste kwaliteit en service

NSC heeft de kwaliteit van zijn producten en diensten hoog in het vaandel staan. Een brandmeldcentrale en de bijbehorende randapparatuur is dan ook gemaakt van echte, Duitse kwaliteit. Voordat de brandmeldinstallaties in gebruik worden genomen door onze klanten, worden zij eerst met veel zorgvuldigheid samengesteld en getest. Ook wanneer u tegen beveiligingsvraagstukken aanloopt, willen wij u graag helpen. Wij helpen u eventuele problemen op te lossen en zullen verschillende oplossingen aandragen. Heeft u technische support of producttrainingen nodig? Dan kunt u altijd bij ons terecht.

Brandmeldcentrale kopen? Neem contact op!

Heeft u behoefte aan meer informatie bij het kopen van een brandmeldcentrale? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 040-3031370. U kunt ook mailen via info@info-beveiligingstechniek.nl. Daarnaast is het mogelijk om uw gegevens achter te laten in ons online contactformulier. Wij adviseren u graag wanneer u een brandmeldcentrale wilt kopen.