x-mas lightbox x-mas lightbox

Branddetectieservice

Kies voor de branddetectieservice van NSC Beveiligingstechniek

Wanneer u op zoek bent naar een flexibele en betrouwbare branddetectieservice, bent u bij NSC Beveiligingstechniek B.V. aan het juiste adres. Ons bedrijf, dat in 2015 is opgericht, verkoopt, distribueert en verzorgt het technische support van verschillende brandbeveiligingstechnieken. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. De brandmeldcentrales die wij ontwikkelen, worden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en getest. Wenst u meer informatie over onze diensten en producten? Lees dan verder en kom meer te weten over onze branddetectieservice.

Waarom kiezen voor een branddetectieservice

Een branddetectiesysteem kan de mensen in uw bedrijf tijdig waarschuwen wanneer er sprake is van brand. Bij een tijdige waarschuwing blijft de schade vaak beperkt. Een branddetectiesysteem geeft dus de garantie dat u op tijd gewaarschuwd wordt. Doordat de brand op tijd kan worden doorgegeven, kan de brandweer sneller op locatie zijn en aan de slag gaan met het ontruimen en blussen. Wilt u weten welk systeem het beste bij uw pand past? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren.

De branddetectiesystemen van NSC Beveiligingstechniek

Als branddetectieservice biedt NSC Beveiligingstechniek twee verschillende brandmeldcentrales: de Solution F1 en de Solution F2. De Solution F1 heeft panelen met verschillende nieuwe en unieke eigenschappen. Dit model staat bekend om zijn flexibiliteit en toepasbaarheid. Dit komt door zijn ontwerp, configuratiemogelijkheden en de aansluitingen van verschillende detectors. Met de Solution F2 heeft u een brandmeldcentrale in handen voor kleine en middelgrote toepassingen. Deze centrale heeft vele uitbreidingsmogelijkheden. Beide branddetectiecentrales voldoen aan de internationale normgeving.

Branddetectieservice van de beste kwaliteit

NSC is in Nederland verantwoordelijk voor het leveren van onze eigen in Duitsland ontwikkelde brandmeldcentrales en de bijbehorende randapparatuur. Wij vinden de kwaliteit van onze producten heel belangrijk. Zoals gezegd worden daarom alle brandmeldcentrales met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en getest voordat ze bij onze klanten worden geleverd. Ook service hebben wij hoog in het vaandel staan. Met onze service willen wij onze klanten ondersteunen bij allerhande beveiligingsvraagstukken en helpen wij met het aandragen van oplossingen. Wanneer u dit wenst, bieden wij ook technische support en producttrainingen voor onze producten.

Bel voor meer informatie over onze branddetectieservice

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze branddetectieservice of wilt u een branddetectiesysteem bestellen? Neem dan contact op met NSC Beveiligingstechniek BV door te bellen naar 040-3031370. Mailen is mogelijk via info@info-beveiligingstechniek.nl of u laat uw gegevens achter in ons online contactformulier. Wij staan graag voor u klaar met onze branddetectieservice.