x-mas lightbox x-mas lightbox

Branddetectiebedrijf

Branddetectiebedrijf NSC Beveiligingstechniek

In 2015 hebben wij het branddetectiebedrijf NSC Beveiligingstechniek opgericht in Nederland. In al onze activiteiten vinden wij het belangrijk om kwaliteit en service te leveren. Dit zult u ook merken in de uitvoering van onze diensten en de kwaliteit van onze producten. Al onze producten zijn van Duitse kwaliteit. Zo kunt u ervan uitgaan dat dit hoogwaardige producten zijn. Al onze branddetectie installaties worden getest en pas als deze aan onze eisen voldoen worden deze op de markt gebracht. Ons branddetectiebedrijf levert service door met oplossingen te komen op vraagstukken die u heeft. Heeft u advies nodig? Ook dan kunt u terecht bij ons branddetectiebedrijf. Als u branddetectie bij ons bestelt, dan worden ook de bijhorende componenten geleverd. Hierbij kunt u denken aan beamdetectie, detectoren, signaalgevers, thermische kabeldetectie en rookaanzuigsystemen. Wilt u weten wat het meest geschikt is in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat zijn de voordelen van een branddetectie installatie?

Bestelt u branddetectie bij ons branddetectiebedrijf, dan kunt u de veiligheid van de mensen in een pand garanderen. Een installatie zal er voor zorgen dat bij brand er een tijdige waarschuwing is. Hierdoor kan ook de brandweer snel te hulp schieten. En wordt eventuele schade beperkt. In het geval van een brand is snel ingrijpen noodzakelijk voor een pand en het welzijn van de mensen die hierin aanwezig zijn.

Samenwerking en importeurschap van ons branddetectiebedrijf

Ons branddetectiebedrijf heeft meerdere samenwerkingen en importeurschap met verschillende fabrikanten van branddetectie producten. Wij zitten hierdoor in de positie om u een compleet productpakket aan te bieden op het gebied van branddetectie. Wij werken met de volgende merken:

  • Hochiki
  • Apollo (XP95, Discovery en Soteria)
  • Stratos
  • Xtralis
  • FFE

Vraagt uw situatie om een specifieke aanpak? Vraag ons dan om advies zodat wij u hierbij kunnen assisteren.

Contact met ons branddetectiebedrijf

Het is in eerste instantie belangrijk om vast te stellen wat uw doel is met betrekking tot brandpreventie. Als u dit goed in kaart heeft gebracht, kunnen wij met een passende oplossing komen. En kunnen wij ook een advies geven over welke producten passen bij uw doel en situatie. U heeft bij ons de keuze uit verschillende installaties en de één is geavanceerder dan de ander. Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u bellen naar 040-3031370. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Ons branddetectiebedrijf helpt u graag.