x-mas lightbox x-mas lightbox

Branddetectie draadloos

Schaf branddetectie aan van Duitse makelij

Wilt u branddetectie die draadloos is aanschaffen? Bekijk dan eens de collectie van NSC Beveiligingstechniek BV. Onze Branddetectie kan draadloos zijn en is ook nog eens van Duitse kwaliteit en tevens Vds gekeurd uitgaande van de EN54 normen. Kies voor draadloos en ontdek de vele voordelen hiervan. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden hiervan.

Meer dan branddetectie

Wij werken samen met verschillende fabrikanten van detectie componenten. Hierdoor bieden wij u een groot aanbod als u kiest voor draadloos. In ons assortiment van branddetectie hebben wij de merken Apollo (XP95,Discovery en Soteria), Hochiki, Xtralis, Stratos en FFE. Ook leveren wij service door onze klanten goed te begeleiden en te helpen tijdens hun projecten. Zo begeleiden wij u tijdens het gehele traject. Het onderhoud van een draadloos systeem ligt echter bij uzelf als klant. Maar maakt u zich niet druk, wij bieden een opleiding aan zodat u deze werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren. Na deze opleiding heeft u de kennis om de branddetectie zelf in te stellen. Ook weet u alles over de functies van het systeem na de opleiding.

Breed draadloos aanbod brandmelders

Gaat u voor de basis brandmeldcentrale? Dan kiest u voor de Solution F1, deze is universeel toepasbaar en ook nog eens flexibel in gebruik. Wij hebben hiervan ook een nieuwe versie van in ons assortiment namelijk de Solution F2. Deze biedt u de mogelijkheid om via de internetbrowser toegang te krijgen tot het Solution F2 paneel. Alle instellingen zijn ingesteld volgens alle EN54 eisen. U kunt er ook voor kiezen om alle in- en uitgangen zelf te programmeren. Het gebruiksgemak is een groot voordeel bij de Solution F2. Heeft u vragen? Wij geven u graag meer informatie over rookaanzuigsystemen en brandmelders.

Meer informatie over branddetectie die draadloos is

Heeft u definitief gekozen om branddetectie te laten installeren in uw pand? NSC Beveiligingstechniek BV heeft het aanbod dat u zoekt. Wilt u meer weten over de mogelijkheid van draadloos? Onze specialisten adviseren u graag over de toepassingen en mogelijkheden hiervan. Maar ook als u andere vragen heeft of gewoonweg meer informatie wilt ontvangen voor u een definitieve keuze maakt, kunt u bellen naar 040-3031370. Als u liever contact heeft via de mail, dan kunt u een mail sturen naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Kies voor branddetectie die draadloos is.