x-mas lightbox x-mas lightbox

Beheer brandmeldinstallatie

Beheer brandmeldinstallatie

Sinds 2015 heeft NSC Beveiligingstechniek een bedrijf in Nederland. Wij hebben bij ons bedrijf kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Dit zult u ook merken wanneer u samenwerkt met ons en u uw producten bij ons bestelt. Als wij onze brandmeldinstallatie leveren, is dit inclusief beamdetectie, detectoren, signaalgevers, thermische kabeldetectie en rookaanzuigsystemen. Zoals eerder genoemd vinden wij het zeer belangrijk om service te leveren. Zo bieden wij ook een volledig opleidingsprogramma aan, zodat u het beheer van de brandmeldinstallatie zelf kunt doen. Als u deze opleiding heeft afgerond bent u in staat om het beheer zelf uit te voeren. Wilt u meer weten over onze opleidingen? Neem dan vrijblijvend contact op met NRC Beveiligingstechniek BV.

Regelgeving brandmeldinstallatie

Veel mensen hebben er geen idee van dat er zoveel regelgeving komt kijken bij het beheer van brandmeldinstallaties. Bij het beheer moet u onder andere de brandmeldinstallatie testen en het logboek invullen. Na onze opleiding bent u in staat om het beheer zelf uit te voeren. Als u voor eigen beheer kiest, moet u ook op de hoogte zijn van de regelgeving. Deze regelgeving zal dan ook aan bod komen tijdens de opleiding. Ook wordt u verteld hoe u bijvoorbeeld een ongewenst alarm kunt voorkomen. U leert glaasjes van handmelders te verwisselen, storingen op te lossen en de brandmeldcentrale uit te lezen en ook te bedienen. Maar dit is slechts een greep uit wat er tijdens de opleiding aan bod komt.

Meer weten over het beheer van de brandmeldinstallatie

Heeft u gekozen voor een installatie om brand tijdig te constateren? Dan weet u zoals u gelezen heeft, dat er een opleiding nodig is om het beheer zelf uit te voeren. Na de opleiding en de installatie bent u in staat om de veiligheid van de mensen in een pand te garanderen. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Wij zijn telefonisch te bereiken op 040-3031370. Maar mailen kan natuurlijk ook naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Wij zorgen ervoor dat u het beheer van de brandmeldinstallatie zelf kunt uitvoeren.