x-mas lightbox x-mas lightbox

Automatische brandmeldinstallatie

Automatische brandmeldinstallatie door NSC Beveiligingstechniek BV

In 2015 is NSC Beveiligingstechniek opgericht om ons bedrijf in Nederland te vertegenwoordigen. Wij vinden het zeer belangrijk om kwaliteit en service te leveren. Deze zijn dan ook nadrukkelijk aanwezig in onze positionering. Onze automatische brandmeldinstallatie is van een hoge kwaliteit, precies zoals u dat wenst. Een brandmeldinstallatie wordt zorgvuldig samengesteld en uitvoerig getest voordat wij deze aan u leveren. Wilt u automatische systemen? Benader ons dan zodat we samen kijken naar de ideale oplossing en toepassing voor uw pand. Bij onze brandmeldinstallatie leveren wij ook signaalgevers, detectoren, beamdetectie, rookaanzuigsystemen en thermische kabeldetectie. Benader ons om de mogelijkheid van automatische systemen te bespreken. Zo krijgt u de brandmeldinstallatie die perfect is in uw situatie.

De door ons ontwikkelde brandmeldinstallatie

NSC Beveiligingstechniek BV heeft een eigen ontwikkelde brandmeldinstallatie. Deze installatie valt onder de automatische systemen en is van hoge kwaliteit. Wij kunnen de brandmeldsystemen NSC Solution F1 en de Solution F2 bij u installeren. Wij leveren aan distributeurs, erkende installateurs en branddetectiebedrijven in Nederland. De Solution F1 en F2 die wij aanbieden zijn van Duitse makelij en volledig Vds gekeurd, dit volgens de geldende EN54 normen. En deze zijn zeer geschikt voor de Nederlandse markt.

Samenwerkingen en importeurschap

NSC Beveiligingstechniek BV heeft verschillende samenwerkingen en importeurschap met verschillende fabrikanten van detectie componenten. Hierdoor zijn wij in staat om een compleet productenpakket aan te bieden op het gebied van brandbeveiliging. U kunt hierbij denken aan de merken Hochiki, Apollo (XP95, Discovery en Soteria), Stratos, Xtralis en FFE. Wat u ook wilt, automatische systemen of een complete brandmeldinstallatie, wij leveren het, afgestemd op uw situatie.

Begeleiding van onze klanten

Wij vinden het belangrijk om service te leveren, dit is dan ook de reden waarom wij onze klanten begeleiden en ondersteunen tijdens hun projecten. De uitvoering van inbedrijfstelling en het onderhoud ligt altijd bij onze klanten. Om dit goed uit te kunnen voeren, bieden wij een volledig opleidingsprogramma aan onze klanten. Door deze opleiding bent u in staat om onze producten te gebruiken. Als u deze opleiding heeft afgerond, kunt u zelf een brandmeldinstallatie in bedrijf stellen. Ook als deze onder de automatische installaties valt.

Meer informatie over een automatische brandmeldinstallatie

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een installatie, wilt u waarschijnlijk eerst meer informatie inwinnen. Wij geven u graag meer informatie en begeleiden u in het proces om te kiezen voor de juiste installatie. Voor meer informatie of een afspraak maken, kunt u bellen naar 040-3031370. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van een automatische brandmeldinstallatie.