x-mas lightbox x-mas lightbox

Automatische branddetectie installatie

Automatische branddetectie installatie van NSC Beveiligingstechniek BV

NSC Beveiligingstechniek BV is in 2015 opgericht om NSC in Nederland te vertegenwoordigen. Wij vinden het leveren van kwaliteit en service zeer belangrijk. Dit zijn dan ook de twee drijfveren waarmee wij ons positioneren. Kwaliteit leveren wij door onze eigen automatische branddetectie die wij produceren in Duitsland. Onze automatische branddetectie installatie wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en getest voordat wij deze aan u leveren. Wij leveren service door onze klanten te ondersteunen bij alle soorten vraagstukken en hierbij met een passende oplossing te komen. Ook leveren wij alle bijbehorende componenten zoals detectoren, signaalgevers, rookaanzuigsystemen, beamdetectie en thermische kabeldetectie om een automatische branddetectie samen te stellen.

Waarom branddetectie?

Branddetectie wordt geplaatst om de mensen in een pand tijdig te waarschuwen in het geval van brand. Ook kan bij een tijdige waarschuwing de schade beperkt blijven. Kies voor een installatie om snelle detectie bij brand te garanderen. Want hoe sneller de brand automatisch aan de brandweer wordt doorgegeven, hoe effectiever de ontruiming en blusactie. Hierbij is tijdswinst cruciaal, want alleen bij een zeer snelle automatische melding kan de schade beperkt blijven. Laat u informeren over welke installatie in uw situatie het best is.

De toepassing van branddetectie

Kiest u voor een automatische installatie? Dan is deze uitermate geschikt om brand te detecteren, echter blust deze de brand niet. Bij een betrouwbaar systeem is niet alleen de kwaliteit van de installatie belangrijk, maar ook de omgeving. Want hoe snel na de detectie van de brand is de brandweer bij u? Een brand moet zo snel mogelijk gestopt worden om verspreiding tegen te gaan. Een snelle branddetectie zorgt er wel voor dat de mensen in het pand kunnen vluchten voordat de brand zich verspreidt.

Wanneer te kiezen voor een branddetectie installatie

In eerste instantie is het belangrijk om uw doel met betrekking tot brandpreventie vast te stellen. Een doel kan zijn om de veiligheid van de mensen in een pand te garanderen. Dan is een automatische branddetectie installatie een ideale toepassing om de veiligheid te garanderen. Is uw doel ook schadepreventie? Dan adviseren wij om een uitgebreider systeem te installeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en toepassingen van NSC Beveiligingstechniek BV? Bel dan naar 040-3031370. Stuurt u liever een mail? Dan kunt u mailen naar info@nsc-beveiligingstechniek.nl. Benader NSC Beveiligingstechniek voor uw automatische branddetectie installatie.