x-mas lightbox x-mas lightbox

Fireray beamdetector

De Fireray One, eenvoudig, snel en betrouwbaar!

De Fireray one is een beamdetector die zichzelf uitlijnt zonder speciale gereedschappen of kennis die nodig is voor installatie en bediening. De Fireray One is een stand-alone beamdetector met een zeer hoog installatiegemak.

Gezien het feit dat beamdetectoren vaak slechts een klein deel van het totale brandsysteem vormen, erkennen wij dat brandprofessionals een eenvoudige beamdetector nodig hebben die voor iedereen toegankelijk is. Om deze eenvoud voor de installateur te bereiken, is er veel engineeringwerk verricht om onze deskundige kennis in beam-detectie in de Fireray One-detector  te brengen. Om het ontwerp te vergemakkelijken, kan de Fireray One worden geïnstalleerd op plaatsen die kunnen worden blootgesteld aan zonlicht, zoals dakramen en glazen atriums dankzij onze gepatenteerde Light Cancellation TechnologyTM. Een uitgebreid detectiebereik van 5 tot 120 meter maakt de installatie van beamdetectoren in zowel grote als kleine ruimtes mogelijk. De witte minimalistische look past goed in de moderne architectuur.

One Minute Auto-Alignment De één-minuut automatische uitlijnfunctie van de Fireray One bespaart niet alleen tijd tijdens de installatie, de kwaliteit van de uitlijning wordt ook gegarandeerd door het automatiseringsprotocol. Met behulp van de Fireray One wordt altijd een hoge mate van bescherming bereikt. Bekijk de video!

Voor meer informatie of prijzen neem contact met ons op!

Download datasheet Fireray One